Εταιρίες Ομίλου

Ιωάννης Στεφανίδης & Υιός ΟΕ

Η Εταιρία “Ιωάννης Στεφανίδης και Υιός ΟΕ” ιδρύθηκε το 2005, όταν πλέον εισήχθει σε αυτήν και η τρίτη γενιά από την οικογένεια ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ. Κύριο αντικείμενο απασχόλησης, την καθημερινή προμήθεια καπνικών προϊόντων, σε πάνω από 320 Σημεία Λιανικής Πώλησης σε όλο το νομό Αττικής.

Στεφανίδη Στυλιανή

Το 1992 δημιουργείται η ατομική επιχείρηση “Στεφανίδη Στυλιανή” με κύρια δραστηριότητα την κάλυψη των Σημείων Μικρής Λιανικής, με Ζαχαρώδη, Αναψυκτικά και Κάρτες Κινητής Τηλεφωνίας. Το 2011 αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή των εισιτήριων του ΟΑΣΑ στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, με αποτέλεσμα σήμερα να εξυπηρετεί περί των 650 Σημείων Λιανικής Πώλησης.

Αντώνιος Στεφανίδης & Σια ΕΕ

Το 2010 ενσωματώνεται στον Όμιλο “ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ”, η εταιρία “Αντώνιος Στεφανίδης & Σια ΕΕ” ύστερα από την εξαγορά του Υποπρακτορείου Διανομής Τύπου “ΕΥΡΩΠΗ”. Μέχρι και σήμερα τροφοδοτεί με Ημερήσιο και Περιοδικό Τύπο 110 Σημεία Λιανικής Πώλησης στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Αφοί Στεφανίδη ΕΠΕ

Στα τέλη του 2012 άλλο ένα κομμάτι του Ομίλου “ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ” καλωσορίζεται, η εταιρία “ΑΦΟΙ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΕΠΕ”. Κύρια δραστηριότητα της είναι η άμεση μεταφορά και παράδοση των εμπορευμάτων στον χώρο του Συνεργάτη μας.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΧΟΙ