Υπηρεσίες

Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, η αξιοπιστία και η σοβαρότητα είναι στοιχεία που έχουν καταξιώσει τον Όμιλο Επιχειρήσεων ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ στη συνείδηση του Λιανοπωλητή. Στο ευρύ φάσμα των υπηρεσιών που παρέχουν οι εταιρίες του ομίλου μας περιλαμβάνονται τα ακόλουθα:

Λογιστική και Νομική υποστήριξη

Όπως είναι γνωστό, η μη συνεπής τήρηση βιβλίων και η έλλειψη εποπτείας στο λογιστικό κομμάτι κρύβουν πολύ σοβαρούς κινδύνους. Επίσης, πολλές φορές προκύπτουν νομικής φύσεως ζητήματα τα οποία καλείται να αντιμετωπίσει ο έμπορος. Η εταιρία μας αξιοποιεί την πολυετή εμπειρία της στον χώρο και τις υποδομές της, ώστε να σας στηρίξει τόσο συμβουλευτικά όσο και μέσω της τήρησης των λογιστικών σας βιβλίων. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για τις εξειδικευμένες λύσεις τις οποίες μπορούμε να σας παρέχουμε.

Παράδοση στον χώρο σας με συνέπεια

Ο Όμιλος Στεφανίδη διαθέτει ιδιόκτητο στόλο οχημάτων τα οποία διακινούν και παραδίδουν όλα τα προϊόντα μας στον χώρο σας. Λόγω αυτού, είμαστε πάντα συνεπείς και αξιόπιστοι στις παραδόσεις, αφού δεν απαιτείται να συνεργαζόμαστε με τρίτες μεταφορικές εταιρίες. Περαιτέρω, το έμπειρο προσώπικό μας τηρεί αυστηρές διαδικασίες οι οποίες εξασφαλίζουν την διαφάνεια και την εμπιστοσύνη σε όλες τις συναλλαγές με τον Όμιλο μας.

Διαδικασία αποστολής εμπορεύματος

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Εκσυγχρονισμός των χώρων σας

Παρέχουμε υπηρεσίες εκσυγχρονισμού και ανανέωσης των σημείων πώλησης. Ζητήστε να στείλουμε το εξειδικευμένο προσωπικό μας στην επιχειρισή σας, το οποίο θα εκτελέσει αυτοψια και θα σας προτείνει την ιδανική λύση ανάλογα με τις ανάγκες σας.